Veelgestelde vragen

Welkom op onze veelgestelde vragen pagina! Hier vindt je antwoorden op de meest voorkomende vragen over onze webshop. Wij verkopen prachtige schilderijen en wanddecoraties, en we begrijpen dat je misschien vragen hebt voordat je een aankoop doet. We hebben daarom deze pagina samengesteld om te helpen bij het beantwoorden van je vragen en je te voorzien van alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen beslissing te nemen. Of je nu meer wilt weten over onze producten, de verzending of de betalingsmogelijkheden, we hebben alle antwoorden hier voor je op een rijtje gezet. Neem gerust de tijd om onze veelgestelde vragen te lezen en als je nog steeds vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Onze producten

Wij bieden een ruime keuze uit verschillende materialen voor jouw perfecte wanddecoratie. Zo bieden wij onder andere schilderijen van Canvas, Forex, Aluminium en Plexiglas aan. Maar denk ook aan textielposters en akoestische panelen. Meer informatie? Neem een kijkje op onze materialen pagina.

Wij van MuurWerken zorgen er altijd voor dat de montage van jouw wanddecoratie kinderlijk eenvoudig is. Zo zit er bij de bestelling een montagehandleiding en vindt je meer nuttige informatie terug in onze kennisbank.

Naast dat je een montagehandleiding ontvangt bij je bestelling zorgen wij er ook voor dat de bevestigingsmaterialen altijd aanwezig zijn, wel zo prettig toch? Mis je bevestigingsmateriaal bij je bestelling? Neem dan altijd even contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Indien je een materiaal wilt bestellen die niet op onze website wordt aangeboden raden we je ten alle tijden aan contact met ons op te nemen. Wij kunnen namelijk nog veel meer materialen leveren dan aangeven op onze website!

Bij MuurWerken bieden we verschillende vormen schilderijen aan. Denk hierbij aan muurcirkels, hexagonale, vierkante en rechthoekige schilderijen. Ben je op zoek naar een schilderij in een vrije vorm ofwel contour gesneden schilderij? Dit kunnen wij uiteraard ook voor je maken, neem daarvoor even contact met ons op.

Natuurlijk! Wij bieden verschillende mogelijkheden om jouw enige unieke design samen te stellen. Zo is het mogelijk om je eigen plattegrond van welke locatie dan ook te ontwerpen. Daarnaast kunnen we jouw in wat voor style dan ook laten na schilderen/ tekenen door een van onze kunstenaars en zijn we in staat om jouw bestaande afbeelding om te zetten naar en echte Picasso of wat dan ook. Neem een kijkje op onze custom art pagina of neem contact met ons op.

Betalingen

Via ons payment system Mollie kan je op een geheel veilige manier betalingen afronden. Hierbij bieden wij verschillende betaalopties aan via Mollie, onder andere: iDeal, PayPal en Creditcard. De stappen die je moet doorlopen om een betaling te voorlopen zijn kinderlijk eenvoudig en volgen zichzelf. Kom je hier echter niet uit? Neem gerust even contact met ons op.

Wanneer je bij ons een bestelling plaatst en kiest om deze te betalen met iDEAL, ontvang je direct na het geven van de betalingsopdracht een bevestiging van je bank. Deze bevestiging laat zien dat de betaling is uitgevoerd en dat het bedrag van je rekening is afgeschreven. Je kunt vervolgens direct inloggen bij je bank en in je eigen rekeningoverzicht de betaling terugvinden. Mocht je er niet uitkomen? Wij kunnen dit ook voor je controleren. Neem dan even contact met ons op.

Ja, natuurlijk! Mollie Payments System is een wereldwijd betaalsysteem waarbij je enkel veilige betaalopties kan gebruiken. Zij zorgen ervoor dat je transactie altijd geheel veilig is.

Bestellingen

Doorgaans leveren wij de meeste artikelen binnen 5 werkdagen. Echter is het ook mogelijk om gebruik te maken van spoedleveringen, daarvoor dien je contact met ons op te nemen. Dit mag ook na de bestelling.

Bij MuurWerken ontvang je gratis verzending in Nederland en België indien de bestelling meer dan 150 euro bedraagt. Kom je niet boven dit bedrag? Dan betaal je in Nederland 8.95 euro en in België 12,95 euro.

Indien het niet om een op maat gemaakt, ofwel custom product gaat kun je altijd een deel of je gehele bestelling retourneren. Je leest hier meer over op onze retourneren pagina.

Indien er een artikel beschadigd geleverd wordt of de print niet scherp blijkt te zijn, waar we uiteraard niet vanuit gaan. Zorgen we ervoor dat er een nieuw artikel jouw kant op komt, zonder extra kosten uiteraard. Neem hiervoor contact met ons op.

Zakelijk

Als je een Nederlands bedrijf hebt is het altijd mogelijk om 21% BTW terug te vorderen.

Als je een Belgisch bedrijf hebt kunnen wij een factuur voor je maken waarop de BTW verlegd wordt. Neem hiervoor contact met ons op.

Ons partnerprogramma is doorgaans beschikbaar voor interieurstylisten en ontwerpers. Daarnaast is het ook mogelijk om je aan te melden als je binnen de interieur tak valt. Wij beoordelen je aanvraag binnen 24 uur.

Je aanmelden voor ons partnerprogramma is kinderlijk eenvoudig. Het enige wat we nodig hebben om jouw account aan te maken zijn wat relevante gegevens. Ga naar de pagina Stylistenprogramma ens schrijf je vandaag nog in.

Door deel te nemen aan ons partnerprogramma ontvang je vele gratis voordelen. Denk aan sneller leveringen, inkoopvoordelen, deskundig advies en meer.

Staat je antwoord hier niet tussen? Neem dan even contact met ons op.

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Begin met typen om producten te zien die u zoekt.
Winkel