ONS VERHAAL

Wij zijn MuurWerken, en we ergeren ons mateloos aan een saaie ruimte. Vanaf dat moment is MuurWerken geborden. Waar in het begin voornamelijk familie en vrienden met enige regelmaat naar ons toe kwamen voor advies en hulp hadden we al vrij snel besloten dat we dit voor het groter publiek willen aanbieden. onze visie is om mensen zichzelf weer helemaal thuis te laten voelen in huis. Dit doen we door unieke MuurWerken aan te bieden die van uitermate hoge kwaliteit zijn 

Opgericht door twee jonge ondernemers die behoorlijk wat affiniteit hebben met drukwerk. 

Joep

Joep

Vroeger merkte ik al oog voor detail te hebben. Waar andere een (grafisch) product vaak bestempelde als 'mooi' vroeg ik mij altijd af waarom de consument zo snel tevreden is. Door mijn ervaring in de grafische industrie waar ik verschillende machines kan bedienen werd deze vraag alleen maar groter. Met MuurWerken bekleed ik één duidelijke missie:

-Het leveren van grafisch kwalitatieve MuurWerken.

Freek

Freek

Na 6 jaar in de grafische industrie te hebben gewerkt, mijn studie te hebben afgerond en al een aantal jaar bezig te zijn geweest met ondernemen. Was het tijd voor een nieuwe stap: MuurWerken.

Met MuurWerken bouwde ik letterlijk aan een droom die een combinatie kent van twee factoren, namelijk:

- Het oprichten van een webshop met een geheel uniek aanbod.

- Mensen gelukkig maken met een product van uitermate hoge kwaliteit.