Wat is een poster? 

Posters met goudfolie geeft een unieke uitstraling aan uw interieur. Deze posters worden met een speciale printtechniek voorzien van een folie naar keus. Zo kunt u kiezen uit goudfolie, koperfolie, roséfolie en zilverfolie. Door een folie aan te brengen op een poster wordt het “saaie” stukje papier omgetoverd tot een werkelijk kunstwerk. 

Posterpapier

Onze posters worden geproduceerd van een mooi dik papier met goede eigenschappen om langdurig in een kamer te hangen. Papier is hygroscopisch wat inhoud dat het papier vocht aan trekt. Door goede kwaliteit papier te gebruiken voorkomen we dat uw poster krom trekt na een aantal jaar. Ook houd het de inkten beter vast waardoor de kleuren jaren lang mooi blijven ook als deze in de zon staan. 

Posters met foliedruk 

Met foliedruk brengen we een speciale opdikkende laag aan op de bestaande print. Hierdoor krijgt de print extra visuele diepte. Wij kunnen 4 soorten folies op posters aanbrengen:

  • Goudfolie
  • Koperfolie
  • Roséfolie
  • zilverfolie

Het papier dat gebruikt wordt is ten alle tijd geproduceerd van papier dat het FSC keurmerk draagt. Ook de inkten die we gebruiken voor de bedrukken zijn food safe inkten. Voor het inzien van deze certificaten kunt u contact met ons opnemen. 

 

Posters Meisje Met De Parel

Kan ik een folieposter inlijsten?

Natuurlijk kan dat! Echter raden we aan een lijst te pakken waar geen glas in zit. Hierdoor blijft het mooie effect dat een folie poster geeft gewoon voor iedereen zichtbaar. 

 

Deze lijsten zijn ook gewoon bij ons bij de posters te bestellen.